Драги моји, неизмерно се радујем што могу да вас позовем на предивне радионице у оквиру манифестације Ноћ музеја, које организује музеј наивне и маргиналне уметности. Јединствена прилика да потпуно бесплатно погледате врхунске изложбе овог музеја. Радионице : Радионица Нетрадиционални вез, 15. мај у 16.00 часова.  Радионица Прва дама - Јованка Броз, 16. мај у 10.00 часова.  Радионица Осликавање медењака, 17. мај у 16.00 часова.  Радионица Мода као симбол идентитета Јованке Броз, 18. мај у 10.00 часова. Моја маленкост, ваша Распевана Куварица Јокица имаће част и огромно задовољство да буде предавач на једној од радионица , и подари свој скромни допринос овој манифестацији. Нетрадиционално осликавање медењака. Да ли медењак може да замени електронску поруку, да ли може да буде уметничка слика, украс, јединствен поклон? ❤️Како направити медењак за осликавање? ❤️Како направити јестиве боје за осликавање медењака? Све то а и много више сазнаћете ако дођете у среду у 16 часова. Наравно, на лицу места ћете направити уметничко дело, ваш медењак. Добродошли драги пријатељи!!! П.С. Пријаве за радионице на мејл музеја или испод ове објаве 😍
Мали савети распеваног кувара

Нетрадиционално осликавање медењака

Драги моји, неизмерно се радујем што могу да вас позовем на предивне радионице у оквиру манифестације Ноћ музеја, које организује музеј наивне и маргиналне уметности. Јединствена прилика да потпуно бесплатно погледате врхунске изложбе овог музеја.

Радионице :
Радионица Нетрадиционални вез, 15. мај у 16.00 часова. 
Радионица Прва дама – Јованка Броз, 16. мај у 10.00 часова. 
Радионица Осликавање медењака, 17. мај у 16.00 часова. 
Радионица Мода као симбол идентитета Јованке Броз, 18. мај у 10.00 часова.

Моја маленкост, ваша Распевана Куварица Јокица имаће част и огромно задовољство да буде предавач на једној од радионица , и подари свој скромни допринос овој манифестацији.

Нетрадиционално осликавање медењака. Да ли медењак може да замени електронску поруку, да ли може да буде уметничка слика, украс, јединствен поклон?

❤️Како направити медењак за осликавање?
❤️Како направити јестиве боје за осликавање медењака?

Све то а и много више сазнаћете ако дођете у среду у 16 часова. Наравно, на лицу места ћете направити уметничко дело, ваш медењак. Добродошли драги пријатељи!!!

П.С. Пријаве за радионице на мејл музеја или испод ове објаве 😍

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Рођена још давне 1973. неког 28. априла баш на Велику Суботу. Живот схватам као један велики хоби па се вероватно и тако понашам. Само докле... :)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Skip to content