Биљна мешавина за вагинално испирање и интимну негу
Мали савети распеваног кувара,  Распевани Мелеми

Биљна мешавина за вагинално испирање

Коришћење антибиотика, секс без заштите, ношење синтетичке одеће током лета, честа промена партнера , купање у јавним базенима само су неке од ствари које могу бити узрок промене микрофлоре у вагини. Те промене изазивају упале, секрет, свраб. Лековито биље које улази у састав ове биљне мешавине је пажљиво одабрано из вишевековне праксе народних лекара и травара.

Женских 7 анђела како их на планини Рила још зову садрже у себи етарска уља богата тимолом и азуленом. Такође су богате биофлавоноидима као и хиперфорином, холином и амино киселинама.

Лековито биље које улази у састав биљне мешавине за вагинално испирање и интимну негу делује антисептично и антибактеријски на изазиваче вагиналних инфекција, а својим противупалним ефектом повољно делује на ублажавање тегоба услед упале вагиналне слузокоже. Лековито биље је показало висок степен ефикасности у отклањању вагиналног секрета као и свраба и пецкања. Такође услед вагиналних инфекција током летњег периода мешавина је показала изузетне резултате у отклањању истих.

Сви знамо да је лето погодно за ширење вагиналних инфекција јер се често деси да узмемо туђ пешкир или да се окупамо у рекама, језерима, базенима који бактериолошки нису испитана. Употреба антибиотика често зна да створи кандиду као и непријатни вагинални секрет. Ношење неадекватне одеће посебно синтетичког веша може проузроковати стварање белог прања. Е ту наступа биљна мешавина за вагинално испирање.
Употреба БИЉНЕ МЕШАВИНЕ ЗА ВАГИНАЛНО ИСПИРАЊЕ И ИНТИМНУ НЕГУ ЖЕНЕ препоручује се код појачаног вагиналног секрета и упале вагиналне слузокоже као и свраба и пецкања. Такође се препоручује за интимну негу.

Коришћење антибиотика, секс без заштите, ношење синтетичке одеће током лета, честа промена партнера , купање у јавним базенима само су неке  од ствари које могу бити узрок промене микрофлоре у вагини. Те промене изазивају упале, секрет, свраб. Лековито биље које улази у састав ове биљне мешавине је пажљиво одабрано из вишевековне праксе народних лекара и травара. Женских 7 анђела како их на планини Рила још зову садрже у себи етарска уља богата тимолом и азуленом. Такође су богате биофлавоноидима као и хиперфорином, холином и амино киселинама. Лековито биље које улази у састав биљне мешавине за вагинално испирање и интимну негу делује антисептично и антибактеријски на изазиваче вагиналних инфекција, а својим противупалним ефектом повољно делује на ублажавање тегоба услед упале вагиналне слузокоже. Лековито биље је показало висок степен ефикасности у отклањању вагиналног секрета као и свраба и пецкања. Такође услед вагиналних инфекција током летњег периода мешавина је показала изузетне резултате у отклањању истих.  Употреба БИЉНЕ МЕШАВИНЕ ЗА ВАГИНАЛНО ИСПИРАЊЕ И ИНТИМНУ НЕГУ ЖЕНЕ препоручује се : код појачаног вагиналног секрета и упале вагиналне слузокоже  као и свраба и пецкања. Такође се препоручује за интимну негу. Узети 2 супене кашике мешавине и прелити са пола литре воде прокључале. Оставити поклопљено 30 минута и процедити. Испира се иригатором или вагиналном пумпицом који се напуни топлим чајем, затим увуче у вагину пет до шест сантиметара, а онда истисне течност. Тако док се не потроши сва течност. Код вагиналних проблема испира се свакодневно 7 до 14 дана а код интимне неге и превенције три пута месечно.  Састав : боквица, вирак, першун, русомача, лист брезе, хајдучка трава, кантарион.  Једно паковање садржи 145грама биљне мешавине
Биљна мешавина за вагинално испирање и интимну негу

Узети 2 супене кашике мешавине и прелити са пола литре воде прокључале. Оставити поклопљено 30 минута и процедити. Испира се иригатором или вагиналном пумпицом који се напуни топлим чајем, затим увуче у вагину пет до шест сантиметара, а онда истисне течност. Тако док се не потроши сва течност. Код вагиналних проблема испира се свакодневно 7 до 14 дана а код интимне неге и превенције три пута месечно.
Састав : боквица, вирак, першун, русомача, лист брезе, хајдучка трава, кантарион.
Једно паковање садржи 145гр биља у одређеном проценту који чини биљну мешавину за вагинално испирање.

Биљну мешавину можете купити по промотивној цени до 15. јуна а после по регуларној цени.

Биљна мешавина за вагинално испирање и интимну негу
Биљна мешавина за вагинално испирање и интимну негу

Рођена још давне 1973. неког 28. априла баш на Велику Суботу. Живот схватам као један велики хоби па се вероватно и тако понашам. Само докле... :)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *