Капи за уши Ксенија
Распевани Мелеми

Капи за уши Ксенија из колекције мелема Ксенија

Третманске капи за уши из колекције мелема Ксенија су спој народне медицине и манастирске рецептуре старе више векова. Капи делују вишеструко. Побољшавају слух за минимум 60%, чисте запушене канале, уништавају бактерије. Потпомажу потпуном отклањању запаљенских процеса у ситним каналима.
Користе се тако што се увече пола сата пред спавање две капи ставе у једно уво па после 5 минута у друго уво. Останете у седећем положају 20 минута и то је то. Користити га 15 дана без престанка па направити паузу од 10 дана. По потреби поновити поступак. третманске капи за уши могу користити и деца од 10 месеци па навише само што се њима ставља по једна кап.
Искуства задовољних корисника су показала да употребом капи много боље чују одређене звукове у природи. Певачи квалитетније сами себе чују током певања што се посебно односи на хорске певаче. Код упале ува видно је побољшање већ после два дана. Мала напомена капи немају ефекта код урођеног потпуног недостатка слуха. Али зато код упалног имају велики проценат враћања слуха у нормалу.
Третманске капи за уши КСЕНИЈА Третманске капи за уши из колекције мелема Ксенија су спој народне медицине и манастирске рецептуре старе више векова. Капи делују вишеструко. Побољшавају слух за минимум 60%, чисте запушене канале, уништавају бактерије. Потпомажу потпуном отклањању запаљенских процеса у ситним каналима. Користе се тако што се увече пола сата пред спавање две капи ставе у једно уво па после 5 минута у друго уво. Останете у седећем положају 20 минута и то је то. Користити га 15 дана без престанка па направити паузу од 10 дана. По потреби поновити поступак. третманске капи за уши могу користити и деца од 10 месеци па навише само што се њима ставља по једна кап. Искуства задовољних корисника су показала да употребом капи много боље чују одређене звукове у природи. Певачи квалитетније сами себе чују током певања што се посебно односи на хорске певаче. Код упале ува видно је побољшање већ после два дана. Мала напомена капи немају ефекта код урођеног потпуног недостатка слуха. Али зато код упалног имају велики проценат враћања слуха у нормалу.
капи за уши КСЕНИЈА

Као и сви остали мелеми Ксенија и капи за уши су 100% природни и направљени су од најквалитетнијих органских материја. Нема алергијских нуспојава. Капи су паковане у бочице од 10мл што је довољна доза за један цео третман.

Рођена још давне 1973. неког 28. априла баш на Велику Суботу. Живот схватам као један велики хоби па се вероватно и тако понашам. Само докле... :)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *