Мелем Ксенија
Распевани Мелеми

Мелем КСЕНИЈА за нокте и заноктице

Мелем Ксенија…

Мелем за нокте и заноктице ''КСЕНИЈА'' направљен је по оригиналној рецептури руског манастира. Комбинација лековитих уља, лековитог биља и пчелињег воска даје изузетне резултате. У себи садржи и тинктуру бергамона што даје аутентичност производу. Сви састојци су 100% природни. Мелем делује вишеструко. Зацељује испуцалу кожу око ноктију на рукама. Уклања заноктице, санира испуцале и расцветале нокте. Изузетно својство у ревитализацији је показао код ноктију који су трпели учесталу надоградњу. Редовном употребом нокти постају чвршћи и сјајнији. Мелем се користи 30 дана па се направи пауза од 10 дана па се опет користи 30 дана и тако докле год желите. Увече пред спавање се утрља у нокте и кожу око нокта. Навуку се или памучне рукавице или могу да послуже памучне чарапе и тако се остави пола сата па се рукавице скину. Упакован је у кутијице од 10 гр и у односу на неке друге мелеме је јачи концентрат. Буквално се стави једна мрва по прсту. Неки корисници су редовном употребом од 30 дана отклонили гљивице на ноктима на ногама. Мелем ‘’КСЕНИЈА’’ садржи 100% најквалитетнији пчелињи восак, мешавину лековитих биљака, кантарионово уље, нерафинисано сунцокретово уље, коктел лековитих тинктура, уље бергамона.
Мелем Ксенија

Мелем за нокте и заноктице “КСЕНИЈА“ направљен је по оригиналној рецептури руског манастира. Комбинација лековитих уља, лековитог биља и пчелињег воска даје изузетне резултате. У себи садржи и тинктуру бергамона што даје аутентичност производу. Сви састојци су 100% природни.

Мелем делује вишеструко. Зацељује испуцалу кожу око ноктију на рукама. Уклања заноктице, санира испуцале и расцветале нокте. Изузетно својство у ревитализацији је показао код ноктију који су трпели учесталу надоградњу. Редовном употребом нокти постају чвршћи и сјајнији. Код оштећења ноктију које је настало недостатком калцијума мелем Ксенија је показао одлично деловање, и у року од 60 дана нокти су вратили првобитни квалитет.

Мелем се користи 30 дана па се направи пауза од 10 дана па се опет користи 30 дана и тако докле год желите. Увече пред спавање се утрља у нокте и кожу око нокта. Навуку се или памучне рукавице или могу да послуже памучне чарапе и тако се остави пола сата па се рукавице скину. Упакован је у кутијице од 10 гр и у односу на неке друге мелеме је јачи концентрат. Буквално се стави једна мрва по прсту. Неки корисници су редовном употребом од 30 дана отклонили гљивице на ноктима на ногама.

Мелем ‘’КСЕНИЈА’’ садржи 100% најквалитетнији пчелињи восак, мешавину лековитих биљака, кантарионово уље, нерафинисано сунцокретово уље, коктел лековитих тинктура, уље бергамона.

За више информација и како да купите овај јединствени мелем јавите се поруком на крају текста. Потребни су дистрибутери мелема КСЕНИЈА па ето додатне зараде.

Рођена још давне 1973. неког 28. априла баш на Велику Суботу. Живот схватам као један велики хоби па се вероватно и тако понашам. Само докле... :)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *