мелем за лице и врат
Распевани Мелеми

Мелем за лице и врат на бази рузмарина

Мелем из колекције мелема Ксенија за лице и врат са рузмарином

Мелем за лице и врат из колекције мелема КСЕНИЈА је спој нашег традиционалног рецепта и рецептуре из руског манастира. Сачињен је од најквалитетнијих састојака. У свом саставу има уље невена, уље кантариона, уље рузмарина, Е витамин добијен из биљака, тинктуру лековитог биља из Русије, хладно цеђено уље сунцокрета које у себи има висок проценат витамина Ф као и Б комплекс, органско уље коштица грожђа и 100% најквалитетнији чист пчелињи восак. Сам мелем је јак концентрат и наноси се у танком слоју.

НОВО!!! Мелем за лице и врат из колекције мелема КСЕНИЈА је спој нашег традиционалног рецепта и рецептуре из руског манастира. Сачињен је од најквалитетнијих састојака. У свом саставу има уље невена, уље кантариона, уље рузмарина, Е витамин добијен из биљака, тинктуру лековитог биља из Русије, хладно цеђено уље сунцокрета које у себи има висок проценат витамина Ф као и Б комплекс и 100% најквалитетнији чист пчелињи восак. Сам мелем је јак концентрат и наноси се у танком слоју. Мелем делује вишеструко чинећи га јединственим на нашем тржишту. Основна намена му је нега коже лица и врата посебно код упалних процеса на кожи, црвенила и појава капилара. Сви знамо лековита својства кантариона и невена али овде је примарни рузмарин који је познат баш по свом деловању на разне упалне процесе. Редовном употребом мелема кожа постаје глатка, сјајнија, са видно умањеним борама као и смањеним црвенилом . Такође је показао одличне резултате код коже сконе алергијама. Пошто је мелем без конзерванса нема бојазни од наношења на гнојне чиреве и бубуљице. Мелем се користи тако што се на опрану кожу нанесе у танком слоју и остави 10 минута да кожа упије. Наноси се ујутру и увече. Без проблема може и као подлога за шминку. Обзиром да је мелем концентрат кутија од 30гр замењује 2 до 3 теглице класичних крема. Искуства корисника су показала да је осим горе наведених намена показао одличне резултате у отклањању периферних ожиљака посебно оних од опекотина. Такође су запажања да ефикасно уклања плитке боре а оне дубоке видно ублажава. Штити и негује испуцалу кожу па су искуства купаца више него позитивна. Двоје корисника су ублажили старачке флеке а неке и уклонили у потпуности.
Мелем за лице и врат


Мелем делује вишеструко чинећи га јединственим на нашем тржишту. Основна намена му је нега коже лица и врата посебно код упалних процеса на кожи, гнојних бубуљица, чирева, црвенила и појава капилара. Сви знамо лековита својства кантариона и невена али овде је примарни рузмарин који је познат баш по свом деловању на разне упалне процесе. Редовном употребом мелема кожа постаје глатка, сјајнија, са видно умањеним борама као и смањеним црвенилом . Такође је показао одличне резултате код коже сконе алергијама. Пошто је мелем без конзерванса нема бојазни од наношења на гнојне чиреве и бубуљице.


Мелем се користи тако што се на опрану кожу нанесе у танком слоју и остави 10 минута да кожа упије. Наноси се ујутру и увече. Без проблема може и као подлога за шминку. Обзиром да је мелем концентрат кутија од 30гр замењује 2 до 3 теглице класичних крема.
Искуства корисника су показала да је осим горе наведених намена показао одличне резултате у отклањању периферних ожиљака посебно оних од опекотина. Такође су запажања да ефикасно уклања плитке боре а оне дубоке видно ублажава. Штити и негује испуцалу кожу па су искуства купаца више него позитивна. Двоје корисника су ублажили старачке флеке а неке и уклонили у потпуности. Ако желите да поручите овај јединствени мелем можете то учинити или овде поруком или на фб страници мелема Ксенија.

Рођена још давне 1973. неког 28. априла баш на Велику Суботу. Живот схватам као један велики хоби па се вероватно и тако понашам. Само докле... :)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *