мелем за лице и врат
Распевани Мелеми

Мелем за лице и врат на бази рузмарина

Мелем из колекције мелема Ксенија за лице и врат са рузмарином

Мелем за лице и врат из колекције мелема КСЕНИЈА је спој нашег традиционалног рецепта и рецептуре из руског манастира. Сачињен је од најквалитетнијих састојака. У свом саставу има уље невена, уље кантариона, уље рузмарина, Е витамин добијен из биљака, тинктуру лековитог биља из Русије, хладно цеђено уље сунцокрета које у себи има висок проценат витамина Ф као и Б комплекс, органско уље коштица грожђа и 100% најквалитетнији чист пчелињи восак. Сам мелем је јак концентрат и наноси се у танком слоју.

НОВО!!! Мелем за лице и врат из колекције мелема КСЕНИЈА је спој нашег традиционалног рецепта и рецептуре из руског манастира. Сачињен је од најквалитетнијих састојака. У свом саставу има уље невена, уље кантариона, уље рузмарина, Е витамин добијен из биљака, тинктуру лековитог биља из Русије, хладно цеђено уље сунцокрета које у себи има висок проценат витамина Ф као и Б комплекс и 100% најквалитетнији чист пчелињи восак. Сам мелем је јак концентрат и наноси се у танком слоју. Мелем делује вишеструко чинећи га јединственим на нашем тржишту. Основна намена му је нега коже лица и врата посебно код упалних процеса на кожи, црвенила и појава капилара. Сви знамо лековита својства кантариона и невена али овде је примарни рузмарин који је познат баш по свом деловању на разне упалне процесе. Редовном употребом мелема кожа постаје глатка, сјајнија, са видно умањеним борама као и смањеним црвенилом . Такође је показао одличне резултате код коже сконе алергијама. Пошто је мелем без конзерванса нема бојазни од наношења на гнојне чиреве и бубуљице. Мелем се користи тако што се на опрану кожу нанесе у танком слоју и остави 10 минута да кожа упије. Наноси се ујутру и увече. Без проблема може и као подлога за шминку. Обзиром да је мелем концентрат кутија од 30гр замењује 2 до 3 теглице класичних крема. Искуства корисника су показала да је осим горе наведених намена показао одличне резултате у отклањању периферних ожиљака посебно оних од опекотина. Такође су запажања да ефикасно уклања плитке боре а оне дубоке видно ублажава. Штити и негује испуцалу кожу па су искуства купаца више него позитивна. Двоје корисника су ублажили старачке флеке а неке и уклонили у потпуности.
Мелем за лице и врат


Мелем делује вишеструко чинећи га јединственим на нашем тржишту. Основна намена му је нега коже лица и врата посебно код упалних процеса на кожи, гнојних бубуљица, чирева, црвенила и појава капилара. Сви знамо лековита својства кантариона и невена али овде је примарни рузмарин који је познат баш по свом деловању на разне упалне процесе. Редовном употребом мелема кожа постаје глатка, сјајнија, са видно умањеним борама као и смањеним црвенилом . Такође је показао одличне резултате код коже сконе алергијама. Пошто је мелем без конзерванса нема бојазни од наношења на гнојне чиреве и бубуљице.


Мелем се користи тако што се на опрану кожу нанесе у танком слоју и остави 10 минута да кожа упије. Наноси се ујутру и увече. Без проблема може и као подлога за шминку. Обзиром да је мелем концентрат кутија од 30гр замењује 2 до 3 теглице класичних крема.
Искуства корисника су показала да је осим горе наведених намена показао одличне резултате у отклањању периферних ожиљака посебно оних од опекотина. Такође су запажања да ефикасно уклања плитке боре а оне дубоке видно ублажава. Штити и негује испуцалу кожу па су искуства купаца више него позитивна. Двоје корисника су ублажили старачке флеке а неке и уклонили у потпуности. Ако желите да поручите овај јединствени мелем можете то учинити или овде поруком или на фб страници мелема Ксенија.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Рођена још давне 1973. неког 28. априла баш на Велику Суботу. Живот схватам као један велики хоби па се вероватно и тако понашам. Само докле... :)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Skip to content