Третман за косу Ксенија
Распевани Мелеми

Третман за косу Ксенија

Третман за косу Ксенија на бази уља и лековитог биља регенерише вашу косу из корена дајући јој сјај и квалитет какав заслужује. Убрзава раст и даје густину. Беживотна коса постаје сјајна и свилена. Третман је од чистог биља без штетних хемикалија па је погодан и за децу посебно код расчешљавања умршене дечије косе.

Оно што разликује третман Ксенију од других препарата на тржишту је што се резултат види после првог наношења. Коса није слепљена него је ваздушаста и пуна волумена што реткост када су у питању препарати на бази уља. Двокомпонентна текстура третмана омогућује коси да природно пада без додатног фенирања.

Посебно код природних локни је ефекат видљив јер локна добије ону појединачну дефинисаност коју имате само ако употребљавате разне вештачке супстанце. Код косе која је изгорела употребом јаких хемикалија, као што су бланш и киселина за минивал третман се показао одличним. Беживотна коса је постала сјајнија. Коса је почела брже да расте тако да се изгорела коса могла ефикасно шишати. Ни један препарат на тржишту не може вам вратити већ изгорелу косу. Али зато вам може ублажити док не израте ваша квалитетнија коса. Е управо то ради третман Ксенија.

Против опадања косе је показала одличне резултате као и у неговању саме коже главе.

УПОТРЕБА ТРЕТМАНА КСЕНИЈА Косу оперете једанпут шампоном. Обришете благо пешкиром да покупите сувишну воду, па нанесте 5мл препарата масирајући од темеља главе ка крајевима косе. Масирате једно 30-так секунди и само увијете у пунђу ако вам је дужа коса. Не прекривате никаквим кесама нити капама. Оставите тако минимум 15 минута. Исперите још једанпут шампоном и то је то. Не користити балзам док се користи третман.

Ако је могуће избегавајте пене, лакове гелове и оне гуме за косу све док користите третман како би ефекат био већи. Код употребе у фризерским салонима третман користити исто као у кућној употреби само што се после фарбања косе не користе разни фиксатори фарби.

Постоје три паковања третмана Ксенија. Од 5мл за једнократну употребу, од 30мл за месечну употребу и од 250мл (за 50 третмана) за фризерске салоне.

Третман за косу Ксенија на бази уља и лековитог биља регенерише вашу косу из корена дајући јој сјај и квалитет какав заслужује. Убрзава раст и даје густину. Беживотна коса постаје сјајна и свилена. Третман је од чистог биља без штетних хемикалија па је погодан и за децу посебно код расчешљавања умршене дечије косе. Оно што разликује третман Ксенију од других препарата на тржишту је што се резултат види после првог наношења. Коса није слепљена него је ваздушаста и пуна волумена што реткост када су у питању препарати на бази уља. Двокомпонентна текстура третмана омогућује коси да природно пада без додатног фенирања. Посебно код природних локни је ефекат видљив јер локна добије ону појединачну дефинисаност коју имате само ако употребљавате разне вештачке супстанце. Код косе која је изгорела употребом јаких хемикалија, као што су бланш и киселина за минивал третман се показао одличним. Беживотна коса је постала сјајнија. Коса је почела брже да расте тако да се изгорела коса могла ефикасно шишати. Ни један препарат на тржишту не може вам вратити већ изгорелу косу. Али зато вам може ублажити док не израте ваша квалитетнија коса. Е управо то ради третман Ксенија. Против опадања косе је показала одличне резултате као и у неговању саме коже главе. УПОТРЕБА ТРЕТМАНА КСЕНИЈА Косу оперете једанпут шампоном. Обришете благо пешкиром да покупите сувишну воду, па нанесте 5мл препарата масирајући од темеља главе ка крајевима косе. Масирате једно 30-так секунди и само увијете у пунђу ако вам је дужа коса. Не прекривате никаквим кесама нити капама. Оставите тако минимум 15 минута. Исперите још једанпут шампоном и то је то. Не користити балзам док се користи третман. Ако је могуће избегавајте пене, лакове гелове и оне гуме за косу све док користите третман како би ефекат био већи. Код употребе у фризерским салонима третман користити исто као у кућној употреби само што се после фарбања косе не користе разни фиксатори фарби. Постоје три паковања третмана Ксенија. Од 5мл за једнократну употребу, од 30мл за месечну употребу и од 250мл (за 50 третмана) за фризерске салоне.
Третман за косу Ксенија

Рођена још давне 1973. неког 28. априла баш на Велику Суботу. Живот схватам као један велики хоби па се вероватно и тако понашам. Само докле... :)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *