Златно уље за добијање препланулог тена
Распевани Мелеми

Златно уље за добијање препланулог тена

Драги моји, ове године ем што је преступна (а кажу да то има везе), ем нас ова корона закачила. Веровали ми у њу или не, али нешто има и шта год то било ове године ретко ко је могао себи да приушти море. А и домаћа језера и планине нису сви уграбили. Е сад сви ми волимо признали то или не да имамо природно препланули тен. И једва чекамо лето да се сунчамо.

Кварцовање није здраво а и они силни препарати за самопотамљивање пуни су отрова. И ту наступа један препарат који просто “must have“ овог лета. Златно уље за негу коже и добијање препланулог тена. Потпуно природан препарат са лековитим биљем учиниће да ваша кожа буде свиленкаста, са бисерним одсјајем и што је најважније препланула. Боја је прелепа бакарна. А што је најважније нема штетних појава. Уље у свом саставу има природни бета каротен добијен из биљака, хајдучка трава спречава да вам кожа изгори а лаванда привлачи само оне добре сунчеве зраке. Већ после неколико дана добијате прелепу боју.

Драги моји, ове године ем што је преступна (а кажу да то има везе), ем нас ова корона закачила. Веровали ми у њу или не, али нешто има и шта год то било ове године ретко ко је могао себи да приушти море. А и домаћа језера и планине нису сви уграбили. Е сад сви ми волимо признали то или не да имамо природно препланули тен. И једва чекамо лето да се сунчамо. Кварцовање није здраво а и они силни препарати за самопотамљивање пуни су отрова.  И ту наступа један препарат који просто ''must have'' овог лета. Златно уље за негу коже и добијање препланулог тена. Потпуно природан препарат са лековитим биљем учиниће да ваша кожа буде свиленкаста, са бисерним одсјајем и што је најважније препланула. Боја је прелепа бакарна. А што је најважније нема штетних појава. Уље у свом саставу има природни бета каротен добијен из биљака, хајдучка трава спречава да вам кожа изгори а лаванда привлачи само оне добре сунчеве зраке.  Већ после неколико дана добијате прелепу боју. Када ми се јавила једна девојка (која иначе од мене узима све производе) са питањем: ''А шта сада имате нешто ново? Купила бих момку за годишњицу''  одмах сам понудила Златно уље. Зашто баш Златно уље? Пошто је момак планинар ја предложим уље за негу коже и препланули тен. После недељу дана стиже ми порука:'' Ма нисам ни сумњала драга Јованка да је ово уље генијално. Ово уље је више од тога, ма ја и Александар смо распамећени. После само три дана боја нам је предивна, а тек кожа...просто немам речи. До неба Вам хвала драга моја. Ја бих ако могу да поручим 5 паковања за поклоне.'' И тако је кренула прича Златног уља. Наравно, као и осталим производима и Златном уљу није потребна реклама. Реклама су задовољни дивни пријатељи. Уље се пакује у стаклену амбалажу и 200мл је што је сасвим довољно за једну сезону. Мада сви некако воле да имају резерву па поруче по два. Деца слободно могу да користе. Уље се користи тако што се ујутру намаже на цело тело и на лице. Сачекате 5 до 10 минута да упије кожа па се обучете. И то је све. Док се крећете градом или природом уље привлачи зраке и кожа почиње постепено да тамни. Разлика се види већ после два до три дана у зависности од пигментације коже. Па драги моји ако мени не верујете, пробајте па се уверите сами. Све информације око поручивања можете добити овде у поруци испод поста или у групи на фб.
Златно уље за добијање препланулог тена

Када ми се јавила једна девојка (која иначе од мене узима све производе) са питањем: “А шта сада имате нешто ново? Купила бих момку за годишњицу“ одмах сам понудила Златно уље. Зашто баш Златно уље? Пошто је момак планинар ја предложим уље за негу коже и препланули тен. После недељу дана стиже ми порука:“ Ма нисам ни сумњала драга Јованка да је ово уље генијално. Ово уље је више од тога, ма ја и Александар смо распамећени. После само три дана боја нам је предивна, а тек кожа…просто немам речи. До неба Вам хвала драга моја. Ја бих ако могу да поручим 5 паковања за поклоне.“ И тако је кренула прича Златног уља. Наравно, као и осталим производима и Златном уљу није потребна реклама. Реклама су задовољни дивни пријатељи.

Уље се пакује у стаклену амбалажу и 200мл је што је сасвим довољно за једну сезону. Мада сви некако воле да имају резерву па поруче по два. Деца слободно могу да користе. Уље се користи тако што се ујутру намаже на цело тело и на лице. Сачекате 5 до 10 минута да упије кожа па се обучете. И то је све. Док се крећете градом или природом уље привлачи зраке и кожа почиње постепено да тамни. Разлика се види већ после два до три дана у зависности од пигментације коже. Па драги моји ако мени не верујете, пробајте па се уверите сами. Све информације око поручивања можете добити овде у поруци испод поста или у групи на фб.

Рођена још давне 1973. неког 28. априла баш на Велику Суботу. Живот схватам као један велики хоби па се вероватно и тако понашам. Само докле... :)

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *